2014

rij_0001_2014Maar liefst drie grote projecten waren er dit jaar: een website met daarop ‘Verhalen van VVVrienden’, een documentaire ‘Vragen aan VVVrienden’ en een kookboek ‘Koken met VVVrienden’! Net als in 2013 was er voor iedereen de mogelijkheid om een eigen stuk(je) te schrijven,  daarnaast werd er een heuse documentaire opgenomen waarin een aantal vragen aan een heleboel VVVrienden gesteld werden. In samenwerking met Claudia Balke werd er een mooi kookboek gemaakt waarin fans aan het woord kwamen met hun verhaal én een recept!

 

“Hoe jarig kun je je voelen. Een kaart, een kook/verhalenboek én een heuse documentaire. Allen Custom-made. Heel erg vet. Ben voorlopig nog wel even zoet met het lezen, bekijken, koken en beantwoorden van alle cadeaus. Onwijs bedankt iedereen die hier aan mee werkte.

Niet alleen het idee (origineel, attent, goed doordacht), maar ook de uitvoering (zorgvuldig, creatief, mooi) zijn zeer goed gedaan. Ik durf te stellen dat dit het mooiste cadeau is dat een Nederlandse artiest ooit van zijn fans kreeg!”